-
ABS Cherry Blossom Extract OS / Ekstrakt cvijeta trešnje
Od 10,47 €16,00 €Inci: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil & Prunus Serrulata Flower Extract Preporučena koncentracija: 1-10% Ekstrakt cvijeta trešnje dobiven je iz cvjetova Prunus serrulata i poznat je po svom antioksidativnom, umirujućem i revitalizirajućem djelovanju na kožu. Tradicionalno se koristi u japanskoj njezi kože kao sastojak koji doprinosi svježem, ujednačenom i blistavom tenu. -
ACB Purslane Bioferment PF
Od 10,26 €15,69 €Inci: Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lactobacillus, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract
Preporučena koncentracija: 1-10%
FSS Purslane Bioferment PF je fermentirani kozmetički sastojak dobiven iz biljke tušta (Portulaca oleracea). Proces biofermentacije koristi mikroorganizme kako bi se povećala bioraspoloživost i učinkovitost prirodnih bioaktivnih spojeva prisutnih u biljci.
-
ACB Modified Pumpkin Enzyme PF
Od 6,86 €14,67 €Inci: Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Preporučena koncentracija: 1-10%
ACB Modified Pumpkin Enzyme PF je stabilizirani voćni enzim dobiven fermentacijom biomase bundeve pomoću probiotičke bakterije Lactobacillus lactis. Tijekom proizvodnog procesa biomasa bundeve se macerira i fermentira, nakon čega se primjenjuju selektivne metode filtracije kako bi se izolirali proteolitički voćni enzimi.
Rezultat je aktivna sirovina koja omogućuje nježnu enzimsku eksfolijaciju kože te doprinosi obnovi i poboljšanju izgleda kože.
-
Reflection Lilac Sparks
Od 1,95 €6,96 €100-700 microna INCI: Synthetic mica, titanium dioxide, tin oxide Preporučena koncentracija: do 100% -
Glamour Gold Sparks
Od 1,80 €6,42 €80-400 microna INCI: Synthetic mica, titanium dioxide, iron oxide Preporučena koncentracija: do 100% -
AC Split End Complex MSX
Od 5,39 €11,53 €Inovativan kompleks za vidljivi oporavak ispucalih vrhova i zaštitu kose od toplinskog oštećenja INCI: Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Rice Protein / Siloxysilicate & Oryza Sativa (Rice) Extract Preporučena koncentracija: 1-5% Ispucali vrhovi nisu samo estetski problem – oni označavaju strukturalno oštećenje vlasi, najčešće izazvano mehaničkim stresom (četkanje, vezanje), toplinom i kemijskim tretmanima. AC Split End Complex MSX donosi rješenje kroz dvostruko djelovanje – kationski protein riže eliminira statički elektricitet koji pogoršava pucanje vlasi, dok biopolimer iz riže pruža trenutačni "sealing" učinak bez otežavanja kose. -
Glyceryl oleate
Od 3,25 €6,96 €Emulgator za formulaciju v/u krema, na bazi biljnih sirovina INCI: glyceryl oleate Preporučena koncentracija: 4,0 – 6,0%- Ne sadrži PEG – pogodan za prirodne formulacije
- Stabilnost na visoke i niske temperature (-5°C do +45°C)
- Poboljšava konzistenciju i stabilnost emulzija
-
Hair Complex – 8 vit
Od 2,99 €6,39 €INCI sastav: aqua, glycerin, faex extract, glycine soja germ extract, hydrolyzed keratin, potassium sorbate, glycosaminoglycans, inositol, panthenol, biotin, niacinamide, thiamine hcl, pyridoxine hcl, inosine, riboflavin, cyanocobalamin, calcium sulfate, magnesium sulfate, copper sulfate, potassium sulfate, zinc sulfate, manganese sulfate, ferric sulfate Preporučena koncentracija: 2-10% -
-
-
-
Ulje sjemenki maka / Hladno tješteno
Od 6,30 €13,48 €Izvorni materijal - Lagana, hladno prešana ulja dobivena iz sjemenki bijelog maka (Papaver Somniferum). Sljedivost - 100% proizveden u Ujedinjenom Kraljevstvu s potpuno održivim lancem opskrbe. Ekološki prihvatljivi načini dobave i metode izvora. Profil - Bogat sterolima i oleinskom kiselinom. Visoko hidratantno ulje koje se lako razmazuje po koži. Inci: Papaver Somniferum Seed Oil Preporučena koncentracija: 1-100% -
Octyldodecanol
Od 9,36 €Octyldodecanol (sinonim: 2-oktil dodekanol) je bistar, bez mirisa, masni alkohol s izvrsnim svojstvima otapala. Proizvodi se iz prirodnih masti (ne životinjskog porijekla) i ulja redukcijom masne kiseline. Može se koristiti u gotovo svakom kozmetičkom proizvodu, od balzama za usne do losiona za kožu, sredstava za čišćenje lica i kozmetike u boji, alternativa za silikon. Stabilan pri hidrolizi i može se koristiti u širokom rasponu pH vrijednosti. Srednja razmazivost. Otapalo za sastojke parfema, također odlično otapa salicilnu kiselinu. -
Isopropyl myristate
Od 5,62 €Ester izopropilnog alkohola i miristinske kiseline (biljnog porijekla). Tekućina niske viskoznosti, nemasni emolijens, tolerira široki pH raspon, kompatibilan s većinom surfaktanata. Zahvaljujući svojoj niskoj viskoznosti i gustoći, ima visoku razmazivost. Specifična težina 0.85 (na 20°C). -
Ferment’active Raspberry / Fermentirani ekstrakt maline
Od 3,40 €4,55 €Ovaj jedinstveni i specifični proces nudi izvanrednu aktivnost. Sa svojom ultra-visokom koncentracijom alfa hidroksi kiselina, pomlađujućih i posvjetljujućih spojeva - idealna aktivna tvar protiv starenja i za hidrataciju za najosjetljivijih tipova kože. -
Reflection Gold Sparks
Od 6,96 €100-700 microna INCI: Synthetic mica, titanium dioxide, tin oxide Preporučena koncentracija: do 100%